Пропускане към основното съдържание

Служебните министри са „агенти под прикритие“ на ГЕРБ

Кадровите назначения на служебното правителство от последните дни показват недвусмислено, че този кабинет е поел антиконституционни ангажименти в полза на една политическа партия. Това се казва в декларация на коалиция „Десните“.

Според „Десните“ ГЕРБ се вмъква във властта през задния вход и непрекъснато се внушава посланието, че изборите са предрешени и с предизвестен край. Поредната демонстрация на реставрацията на една порочна власт, която дори не завърши мандата си, е спорното назначение за директор на Агенция „Митници“, се казва в декларацията.

От коалицията смятат, че това превръща парламентарния вот в очите на хората в договорка, а не в свободно и честно състезание на идеи и платформи.

Това демотивира гласоподавателите и задълбочава моралната криза в обществото ни. Коалиция “Десните” категорично се противопоставя на опитите служебни министри да се превръщат в агенти под прикритие, които изпълняват стратегия на партиен работодател, завършва становището на „Десните“.

Освен Ваньо Танов, на поста като шеф на ДНСК се завърна и друг кадър на ГЕРБ – Милка Гечева. Шефът на Агенция „Пътна инфраструктура“ от времето на ГЕРБ Лазар Лазаров също беше назначен отново на този пост.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.