Пропускане към основното съдържание

ВИС-2 се завърна

31-годишен мъж от Павел Баня може да претендира, че е начело на ВИС-2. Поне по документи той е регистрирал такава фирма в търговския регистър, разкри проверка на БЛИЦ. Николай Христов явно е почитател на старите времена и приключенските филми с мутри и стрелби, защото на негово име се води и друга фирма с красноречивото име „Бригада“.

Не е ясно дали самият Николай Христов има нещо общо с феновете на ВИС-2, които обявиха, че възраждат групировката и дори обнародваха нов знак.

„В следващите дни започва работа Борда на ВИС-2. Бъдете с нас, както винаги сте били“, написаха те на фен-страницата на някогашната „застрахователна компания“ във Фейсбук.

Интересна подробност е, че никой не е патентовал името на ВИС-2. Първоначално фирма със същото име е била вписана в търговския регистър и се е водела собственост на Васил Илиев.

След смъртта на съпруга си Георги, който бе последният от ВИС, вдовицата Мая Илиева постепенно иззе правомощията от хората му. През 2013 година тя изкупи всички дялове във фирмата ВИ-2 от някогашните съдружници на мъжа си. Така Николай Цветин, Антон Боянов и Чавдар Писарски продадоха акциите си.

Мая Илиева остана едноличен собственик и в друга фирма, свързвана с някогашната групировка. Справка в търговския регистър показва, че тя вече притежава всички акции във „Ваи Холдинг“.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.