Пропускане към основното съдържание

Скандал с голо риалити потресе Америка (ВИДЕО/СНИМКИ 18+)

Последният хит в риалити форматите се оказа голо риалити в Америка. Продукцията събра милиони пред екраните, а участниците без притеснение се разхождат както майка ги е родила, пише в. "Телеграф".
Риалитито носи името "Голи срещи" и се радва на един от най-високите рейтинги в медийните среди в САЩ. В шоуто никой от участниците няма право да е облечен дори и само с бикини или прашки.

Запознати споделиха, че кастингът за подбор на героите е бил доста труден, защото много от желаещите не са могли да превъзмогнат срама от това цяла Америка да ги гледа чисто голи. Най-смелите от тях обаче без притеснения приели предизвикателството и демонстрират плът в целия сезон на формата.

В американското риалити обаче не се размина без издънка. 28-годишната моделка Джеси от Лонг Айлънд, Ню Йорк, съди продуцентите за сериозно обезщетение, тъй като нарушили клаузата в договора й, забраняваща показването на интимните й части, които според контракта е трябвало да бъдат замъглявани със специални ефекти.

В сцена, показваща боричкане на плажа между съотборниците, обаче това не се е случило и вагината на девойката е била подробно показана пред зрителите, сред които и семейството на момичето.




Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.