loading...

сряда, 27 август 2014 г.

Скандал с голо риалити потресе Америка (ВИДЕО/СНИМКИ 18+)

Последният хит в риалити форматите се оказа голо риалити в Америка. Продукцията събра милиони пред екраните, а участниците без притеснение се разхождат както майка ги е родила, пише в. "Телеграф".
Риалитито носи името "Голи срещи" и се радва на един от най-високите рейтинги в медийните среди в САЩ. В шоуто никой от участниците няма право да е облечен дори и само с бикини или прашки.

Запознати споделиха, че кастингът за подбор на героите е бил доста труден, защото много от желаещите не са могли да превъзмогнат срама от това цяла Америка да ги гледа чисто голи. Най-смелите от тях обаче без притеснения приели предизвикателството и демонстрират плът в целия сезон на формата.

В американското риалити обаче не се размина без издънка. 28-годишната моделка Джеси от Лонг Айлънд, Ню Йорк, съди продуцентите за сериозно обезщетение, тъй като нарушили клаузата в договора й, забраняваща показването на интимните й части, които според контракта е трябвало да бъдат замъглявани със специални ефекти.

В сцена, показваща боричкане на плажа между съотборниците, обаче това не се е случило и вагината на девойката е била подробно показана пред зрителите, сред които и семейството на момичето.
Няма коментари :

Публикуване на коментар