loading...

понеделник, 14 юли 2014 г.

Чаровна фолкпевица стана спасителка на плажа (СНИМКИ)

Фолкпевицата Ашли май е решила да сменя професията. Младата певица, която наскоро издаде втория си сингъл „Друга съм”, изкара специално обучение по водно спасяване и се превърна в истинска атракция на плажа.

Изпълнителката премина успешно курса и показа завиден талант в спасяването на хора. Тя обаче е категорична, че няма намерение да се занимава професионално с това. „Не разбира се, няма да се преквалифицирам. Аз съм си певица и музиката е моят живот.”, смее се фолкдивата.


Въпреки това тя признава, че е изключително доволна от всичко, което е научила от професионалистите, провели обучението. „Надявам се, че няма да ми се наложи да използвам новите си умения, но човек никога не знае. Сега се чувствам много по-подготвена да реагирам, ако някой попадне в опасна ситуация.”, заяви тя.

Ашли признава, че винаги се е възхищавала на хората, които жертват живота си за другите. „Смятам, че да си спасител е изключително благородна професия. Бих казала, че това е не толкова професия, колкото призвание. Аз лично много уважавам всички тези смели мъже и жени, които се грижат за живота и сигурността на останалите”, сподели още тя.

Няма коментари :

Публикуване на коментар