loading...

понеделник, 9 юни 2014 г.

Господа фили и фоби!

Господа фили и фоби, до кога ще си говорим засукани глупости? Не виждате ли, че света е умишлено разделен разделен на всевъзможно полюси, икономически групи, религии, полове и т.н. Според мен САЩ (а тук непременно включвам Англия и Израел) и Русия си играят световно театро.

Едните правят революции тук таме, другите се правят на много велики и уж им опонират. А ние стоим и гледаме и съжаляваме убитите и се молим и на нас да ни се случи. Разбира се, че сме колония, и то не на една страна. Нас са ни разхвърляли, както ги кефи и кой над когото надделее. Първо "Белене" щяха да го строят руснаци, сега американци, за "Южен поток" също.

Някои прeмиери (не само един подчертавам), ходят ту в САЩ, ту в Турция, ту в Израел и се връщат с някакви "великолепни" предложения. Земеделската земя е разпродадена на всякакви чужди фирми, земята около минералните извори, също. Че не включвам Русия в това число, това не означава, че не липсват разни подземни игрички и с нея...

Айде сега някой да ми каже как може да се освободим от тези влияния? Няма фили, няма фоби, нямаме армия, нито славните царе от миналото, а само продажни слуги-политици, на които им е много мил животеца и народ, който каквито и качества да има, ще му трябва ЧУДО!"


Росица Тодорова, Фейсбук

Няма коментари :

Публикуване на коментар