loading...

събота, 14 юни 2014 г.

Мнозинството е тормозено от вечните капризи на малцинството

25 години политиците се правеха, че не виждат колко голям и разрастващ се е проблемът с малцинствата.
Държаха се като слепи към катастрофата, за да ги ползват за платени гласоподаватели, от които болшинството не знаят нито азбуката, нито българския език. По програми за интеграция на ромите са източени колосални суми, а резултат никакъв. Не е възможно да наливаш милиони в даден сектор и да няма минимален напредък.

Всъщност може, яко някой преди това прибира парите в джоба си. България съвсем съзнателно се турцизира и цели територии се заграбват от нашата Родина. Мнозинството е тормозено от вечните капризи на малцинството. Мнозинството е постоянно под ударите на политическата нечистоплътност.

Малцинството гласоподаватели са оставени необразовани, ограничени и държани в изолация, манипулирани и обърквани, заблуждавани. Горкият народ е виновен, че остави толкова дълго време това безобразие да вирее. Виновниците най-вече са тези горе, дето съсипаха държавата. Отвращавам се и презирам политическата гавра, която раздели народа и го противопостави. Отвращавам се от всички Вас псевдо политици, които унищожихте България.

Цвета Кирилова, Фейсбук

Няма коментари :

Публикуване на коментар