Пропускане към основното съдържание

Мнозинството е тормозено от вечните капризи на малцинството

25 години политиците се правеха, че не виждат колко голям и разрастващ се е проблемът с малцинствата.
Държаха се като слепи към катастрофата, за да ги ползват за платени гласоподаватели, от които болшинството не знаят нито азбуката, нито българския език. По програми за интеграция на ромите са източени колосални суми, а резултат никакъв. Не е възможно да наливаш милиони в даден сектор и да няма минимален напредък.

Всъщност може, яко някой преди това прибира парите в джоба си. България съвсем съзнателно се турцизира и цели територии се заграбват от нашата Родина. Мнозинството е тормозено от вечните капризи на малцинството. Мнозинството е постоянно под ударите на политическата нечистоплътност.

Малцинството гласоподаватели са оставени необразовани, ограничени и държани в изолация, манипулирани и обърквани, заблуждавани. Горкият народ е виновен, че остави толкова дълго време това безобразие да вирее. Виновниците най-вече са тези горе, дето съсипаха държавата. Отвращавам се и презирам политическата гавра, която раздели народа и го противопостави. Отвращавам се от всички Вас псевдо политици, които унищожихте България.

Цвета Кирилова, Фейсбук

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.