loading...

понеделник, 2 юни 2014 г.

СКАНДАЛ: Джамиите в България повече от тези в Турция

На всеки един мерак и разрешение за строеж на джамия в България, настоявам автоматично да бъде давано еквивалентно съгласие за строеж на църква в Турция!
Ако ли не, правителството да наложи пълна забрана за строеж на джамии в България. Квотата се изчерпа! Това написа във Фейсбук Цвета Кирилова, председател на сдружение "Азбукари".

Тя посочва някои доста интересни факта. Публикуваме ги без редакторска намеса:

Ако в Турция за 865 423 мюсюлмани са изградени 985 джамии, то в България за 865 423 мюсюлмани са изградени 1500 джамии! В християнска и европейска България на глава от мюсюлманското население се падат повече джамии, отколкото в Турция - това трябва да ни говори достатъчно за множеството опасности, пред които сме изправени.

И докато за християнска Европа е обяснимо да отстоява позиции срещу исляма, нека погледнем зад океана. Великата демокрация в САЩ е позволила изграждането на точно на 1643 джамии за мюсюлманското си население, равняващо се на 7 461 105 млн. души. Почти толкова храмове, колкото има в малка България!

В България живеят българи. Всяко малцинство, независимо от къде е, което иска да живее, работи и яде в България трябва да говори български език и трябва да уважава и спазва българските закони. Ако някой иска Шериат, съветвам ги да отидат в държавите, където това е държавен закон. България не се нуждае от малцинствата. Малцинствата се нуждаят от България и ние няма да им предоставим специални привилегии или да редактираме законодателството си спрямо техните желания, независимо колко силно крещят думата „дискриминация“.

Цвета Кирилова, Фейсбук

Няма коментари :

Публикуване на коментар