loading...

понеделник, 16 юни 2014 г.

Цвета Кирилова: Очакваният фалит наближава скоро!

Най-голямата грешка в управлението на Р България бе допускането на БСП - ДПС - Атака на власт, написа във Фейсбук Цвета Кирилова, председател на сдружение "Азбукари".

Окончателно съсипаха държавата. Но тази отговорност трябва да тежи на всички онези заблудени социалисти и комунисти, които не се научиха, че социалистическите идеи са пълна химера и, че никога не са работили в полза на обществото, а срещу него. Дано най - накрая сте прогледнали.

Само, че повече от година след множество рокади на правителства и маратони от избори и нови, които ни предстоят, и всеки от които по 20 МИЛИОНА ЛЕВА плащани от нас, некадърното управление и техните поддръжници ликвидира тотално държавата. 1 години лъжи, милиони дългове и потресаваща безработица. Ето това докарахте насилствено на главата на българина демократ.

Докарахте ни тотален застой, не напротив, огромни крачки назад. То не бяха мега обещания, то не беше лапане, то не беше, а на моя, а на твоя. Сборище от лумпени - трета възраст, рутинирани, мързеливи, некомпетентни и Аморални. Сега нови и нови избори и още 10 години застой заради простите, ама много простите социалистически глави, производни на БКП. Очакваният фалит наближава скоро!

1 коментар :

  1. Интересно! И всичкото това за 1 година! Не че съм червена, всъщност не симпатизирам на никоя партия, но авторката пледира тотална вина на БСП за разрухата на България именно за 1 година. А защо забравя предишните 4, да не би тогава България да вървеше НАПРЕД с широки крачки?

    ОтговорИзтриване