loading...

сряда, 25 юни 2014 г.

Туристки танцуват чисто голи в лесбо парти (СНИМКИ 18+)

Вахканлия се разрази в Слънчев бряг преди дни. Пияни девойка захвърлиха и дрешки и задръжки и се впусна в шеметни изпълнения на сцената за ужас на туристите, дошли да пийнат по нещо след плажа.

Подпийнали девойки, предимно чужденки, още рано вечерта се качиха на бара и започнаха да захвърлят дрешки и задръжки. А други стигнаха дотам, че се разхвърлиха до голо.

Хит на вечерта бяха няколко пищни англичанки, които тотално се увлякоха и щедро развяха гръд пред подпийналите гости в клуба. Момичетата спретнаха истински стриптийз по време на купона, а после го обърнаха на лесбо парти.„Това не е никакъв прецедент и се случва всяка вечер през лятото. Момичетата са предимно от Англия и остават тук без родителски контрол и полудяват. Напиват се и се друсат с хапчета и не знаят нито имената си, нито къде се намират. Правят безразборен секс и Бог знае как се опазват от нещастия. Не случайно вече се претрепват от терасите на хотелите”, коментират работещи в Слънчев бряг, нагледали се на какво ли не, откакто курортът се превърна в сборно място за пияни младежи без задръжки.

Няма коментари :

Публикуване на коментар