Пропускане към основното съдържание

"На тази хлебарка Борисов, краят ще му бъде следният – ще го смачкам"

Заклевам се да бъда проклет, ако продам „България без цензура“ на Ахмед Доган, обяви Николай Бареков в Драматичния театър във Видин. По-рано днес той обвини Волен Сидеров, БСП и ГЕРБ, че са се продали на ДПС.

Наричат ме популист - нека съм популист - че искам да извадя българския народ от бездната на бедността. Аз съм патриот, каза още Бареков.

Сидеров извърши най-голямото предателство, превърна се в мекере, защото продаде партията си и българските патриоти на Лютви Местан и ДПС, категоричен е лидерът на „България без цензура“.


Тези хора не са лоши, защото са турци, а защото са крадци, грабители на българския народ, за да строят палати, допълни бившият журналист.

За какво са им тези пари, които заграбиха от хората, за какво ще ги харчат, колко години мислят, че ще живеят. Тези пари няма да им донесат щастие. За да получите щастие, работете за хората, призова още Бареков.

Аз искам да вляза във властта по начина, по който съм влязъл, и да си тръгна по същия начин, каза той.

Срещу мен са партиите на статуквото – ГЕРБ, БСП, ДПС, които си имат патерици. Тези партии са моите опоненти. Избирайки нас на евроизборите - с цел предсрочни парламентарни избори, вие ще получите ново правителство с нов лидер в мое лице. Аз съм готов, заяви лидерът на ББЦ.

Бареков зададе четири въпроса към пълната зала, като обясни, че това е една бърза социология:

„Искаме ли предсрочни парламентарни избори?“, „Искаме ли ново правителство?“, „Искате ли ББЦ на власт?“, „Искате ли Бойко Борисов в затвора?“, обърна се лидерът на ББЦ.

На тази хлебарка Борисов, краят ще му бъде следният – ще го смачкам. Той открадна парите за магистрали, естакади, нито метър път не беше положен в Северозападна България, вашите пари отидоха, за да се откраднат милиарди за софийското метро. 3,5 млрд. отидоха там, от които откраднаха 2 млрд. Но най-много откраднаха от майките, децата, хората с увреждания и възрастните хора, обърна се към видинчани Бареков.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.