loading...

събота, 31 май 2014 г.

Лъсна дупето на Кейт Мидълтън

Скандал със снимката на Кейт Мидълтън, на която се вижда съвсем ясно голото й дупе тресе Бъкингамския дворец. Задните части на херцогинята лъснаха на страниците на немския таблоид „Билд“. Кадърът е от пътуването на Кейт и Уилям до Австралия.

Херцогинята на Кеймбридж е била облечена с рокля на дизайнерката Даян фон Фюрстенберг, но след приземяването на хеликоптера, когато кралското семейство излязло от машината, вятърът от перките повдигнал немирно полите й.

Това далеч не е първият момент, в който вятърът върши лош номер на Кейт. Миналата година в Канада жълтата й рокля отново се повдигна по същия начин и разкри прелестите й. В друг случай при слизане по стълбата на самолет в Брисбейн тя бе изловена с повдигнати краища на дрехата, които показват стройните й бедра.

Немският таблоид се опитал да продаде снимките на британските медии, но надали Бъкингам ще допусне това, смятат запознати. Не се знае какъв ход ще предприеме кралското семейство срещу „Билд“ . През 2012 г. особите със синя кръв заведоха дело срещу френския таблоид „Клозър“ отново заради голи снимки на Мидълтън, този път по монокини.

Няма коментари :

Публикуване на коментар