loading...

вторник, 29 април 2014 г.

Само в Bgpravda: ГЕРБ бута кадър на БКП и братя Галеви на евровота

Ева Паунова е голямата изненадата в листата на ГЕРБ за евровота. Дамата е бивша манекенка, а в изборната бюлетина е поставена на пето място.
Това и отрежда напълно реална възможност да попадне в Европарламента. До момента всички социологически агенции дават пет или шест места на ГЕРБ на предстоящия вот на 25-ти май.

Интересното при Ева Паунова, е че тя е дъщеря на Зоя Паунова. Майката е от стар, заклет комунистически род от Дупница, научи Bgpravda. В момента Зоя Паунова е изпълнителен директор на „Астра Зенека България“. Преди това е била във "Фармахим" и "Фармация" – Дупница (днес част от "Актавис"). Именно въпросната фирма "Актавис" бе забъркана в скандал с производството на амфетамини, които били предназначени за пазара на братя Галеви. Тя е магистър по фармация от Медицинската академия в София със специализация "Организация и оптимизация на фармацевтичното дело".

Зоя Паунова бе част от делегацията на делегацията, придружавала президента Георги Първанов при официалното му посещение в кралство Швеция през октомври 2007 година. Според местни хора от Дупница, бащата на Ева Паунова е бил портиер на сградата на БКП-то в града.


Манекенката е била част от Европейския младежки парламент и е трупала стаж като сътрудник на Илиана Иванова – бивш евродепутат на ГЕРБ. Ева Паунова е позната на широката аудитория най-вече с титлата „Кралица на светлината“, която завоюва преди няколко години.

Николай Георгиев

Няма коментари :

Публикуване на коментар