Пропускане към основното съдържание

Само в Bgpravda: ГЕРБ бута кадър на БКП и братя Галеви на евровота

Ева Паунова е голямата изненадата в листата на ГЕРБ за евровота. Дамата е бивша манекенка, а в изборната бюлетина е поставена на пето място.
Това и отрежда напълно реална възможност да попадне в Европарламента. До момента всички социологически агенции дават пет или шест места на ГЕРБ на предстоящия вот на 25-ти май.

Интересното при Ева Паунова, е че тя е дъщеря на Зоя Паунова. Майката е от стар, заклет комунистически род от Дупница, научи Bgpravda. В момента Зоя Паунова е изпълнителен директор на „Астра Зенека България“. Преди това е била във "Фармахим" и "Фармация" – Дупница (днес част от "Актавис"). Именно въпросната фирма "Актавис" бе забъркана в скандал с производството на амфетамини, които били предназначени за пазара на братя Галеви. Тя е магистър по фармация от Медицинската академия в София със специализация "Организация и оптимизация на фармацевтичното дело".

Зоя Паунова бе част от делегацията на делегацията, придружавала президента Георги Първанов при официалното му посещение в кралство Швеция през октомври 2007 година. Според местни хора от Дупница, бащата на Ева Паунова е бил портиер на сградата на БКП-то в града.


Манекенката е била част от Европейския младежки парламент и е трупала стаж като сътрудник на Илиана Иванова – бивш евродепутат на ГЕРБ. Ева Паунова е позната на широката аудитория най-вече с титлата „Кралица на светлината“, която завоюва преди няколко години.

Николай Георгиев

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фабрика в Холандия 3D ОТПЕЧАТВА 500 тона пържоли на месец

Фабрика в Холандия 3D отпечатва 500 тона пържоли на месец. Компанията Redefine Meat ще доставя немски ресторанти с отпечатани филета.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

ИЗВЪНРЕДНО: Дадоха Денков на главния прокурор за държавна измяна

Новосформираният кръг „Първо България“ дава на прокуратурата премиера Николай Денков по подозрение в държавна измяна.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

В центъра на София задържат децата с автомати

В центъра на София полицаи задържат групи младежи, които са се събрали, за да се защитят от мигрантите. Част от тях са непълнолетни деца.