Пропускане към основното съдържание

Вижте най-силната листа за Евроизборите

Николай Бареков оглавява евролистата на коалицията „България без цензура“ – ВМРО – ЗНС – Гергьовден.Това обяви самият той на специална пресконференция в зала „Съединение“ на Историческия музей в Пловдив.Втори в подреждането е заместник-председателят на ВМРО – Ангел Джамбазки, а трета – Рада Коджабашева.


Освен тях в евролистата влизат още заместникът на Бареков Ангел Славчев, Хайк Гарабедян, лидерът на националистите Красимир Каракачанов, лидерът на Земеделския народен съюз Румен Йончев, Даниела Колева и Калина Крумова от Евромайки, доц. Христо Бозов.

Движение Гергьовден пък направи нестандарна номинация, предлагайки от своята квота Росен Петров. Причината – договор на Любен Дилов-син, който не му позволява подобен ангажимент.

Вижте пълен списък на кандидатите на коалицията за европейските избори!

1. Николай Бареков

2. Ангел Джамбазки

3. Рада Коджабашева

4. Румен Йончев

5. Ивелина Йосифова – Габрово

6. Даниела Колева – „Евромайки“

7. Доц. Христо Бозов

8. Хайк Гарабедян

9. Десислава Тодорова – областен Видин

10. Ирина Добруджалиева – „Евромайки“

11. Мая Методиева

12. Проф. Мирослава Кортенска

13. Тезджан Наимова

14. Калина Крумова – „Евромайки“

15. Ангел Славчев

16. Росен Петров

17. Красимир Каракачанов

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.