loading...

четвъртък, 3 април 2014 г.

Потресаващ порно скандал разтресе Чехия (18+)

Порно скандал разтресе Чехия. Снимките на хиляди “актриси” и “актьори” бяха публикувани в интернет заедно с имената им.
По същото време сайт пусна в реално време кадри от обществени тоалетни и солариуми, без хората в тях да знаят, че са снимани.Между разкритите е и известната чешка риалити звезда Вероника Фастерова, която е участвала в няколко тв-формата. Самата тя се явила на кастинг миналата година и твърди, че няма и представа защо снимките й са публикувани.

“Всичко беше много професионално. Не мога да се оплача. Докато ни снимаха, едновременно и разговаряха с нас. Бяхме много добре заплатени и не мисля, че някой може да се оплаче от това”, твърди блондинката Вероника.

Друга от “разконспирираните” порно актриси обаче твърди, че не е получила дори и половината от обещаното.

“Едва, когато се съблякохме, аз и още няколко момичета разбрахме, че за секса няма да получим почти нищо. Ставало въпрос за промотиращи снимки. Питаха ме дали мога веднага да почна да правя секс. Аз съм порно актриса и нямах никакви проблеми с това. Поисках обаче да видя с кого ще снимам и да ми покаже дали са му правени изследвания за венерически болести. Нямаше такива.

Накрая все пак снимахме и получих за всичко това… 100 долара. Някои от момичетата не можаха да понесат всичко това и изпаднаха в нервна криза”, разкрива пред Blesk.cz порно актриса с артистичния псевдоним Анастасия.

БЛИЦ

Няма коментари :

Публикуване на коментар