Пропускане към основното съдържание

Секс в стаите на ДАНС, биха шута на гербераст

Директорът на „Човешки ресурси” в ДАНС минава с „обходен лист” из Агенция и е аут, научи от свои брилянтни източници АФЕРА.

Аврам Иванов, въпреки че е пенсиониран, заема досега поста „Човешки ресурси” в ДАНС. Аврамов минава за човек на Бойко Борисов и Цветан Цветанов. Когато Цветанов заема мястото съветник на Бойко Борисов през 2002 година, Аврам Иванов поема длъжността в „Кадри” в МВР именно мястото на Цветанов. Преди това Аврам Иванов е работил при другия авер на Борисов – Войнов в „Пожарната”.

Според брилянтните източници на АФЕРА Аврам Иванов е нанесъл много удари на ДАНС с изгонването на „неудобни” служители от ДАНС и назначаването на удобни такива.

Още през 2010 година, тогава от РЗС, излезе скандален материал за шуробаджанащината в ДАНС, където лъсна и името на Аврам Иванов. По-късно, когато Яне Янев се сдуши с Борисов, от РЗС млъкнаха по темата ДАНС.

Ето какво бяха изнесли за Иванов тогава:

„Дали му е известно, че през м. април тази година след пиянски запой в сградата на ДАНС, който е започнал още в работно време и е продължил до късно през нощта, директорът на дирекция “Човешки ресурси” Аврам Иванов е паднал по стълбите, при което е имал пукнат череп и с опасност за живота е приет в болница, като е прекарал 20 дни в болнични?

Дали му е известно, че в помещенията на ДАНС не само се злоупотребява с алкохол, но в работно и извънработно време се осъществяват сексуални актове между агенти на ДАНС?


Дали му е известно, че жените – кандидатки за определени длъжности трябва да преспиват с директора на дирекция “Човешки ресурси”, като условие за разглеждането на документите им и кога смята да уволни този алкохолизиран сексуален маниак от ДАНС?

Като агенти на ДАНС са назначени:

- Адриан Каменов Ситнилски – син на прокурора от ВКП Камен Ситнилски

- Съпругата на Минко Брайков

- Иван Венелинов Петров – зет на бивше величие от Варна

- Милена Кирилова Войнова – дъщеря на шефа на пожарната Кирил Войнов

- Христина Чирипова – дъщеря на ген. Чирипов

- Братът и сестрата Бойка Миленкова и Красимир Захариев

- Орлин Якимов и съпругата му

- Красимир Василев – бивш шофьор на Иван Драшков

- Шофьорът на Цветлин Йовчев плюс съпругата на шифьора

- Съпругата на настоящия шофьор на Бойко Борисов

- Михаил Борисов – роднина на Иван Костов, чийто баща е последният партиен секретар на Второ главно на ДС

- Андриян Андреев – за шеф на „Физическа сигурност” в ДАНС

Последните двама са засичани да изнасят оборудване от резидензията в Банкя.

- Секретарката на Цветлин Йовчев – Мая е назначена като агент на ДАНС

- Братът на секретарката на Цветлин Йовчев

- Мъжът на кумата на Цветлин Йовчев – Георги Великов

- Дияна Палова – любовница на Цветлин Йовчев, бивша библиотекарка – сега директор дирекция в ДАНС

- Баджанака и съпругата на шофьора на Цветлин Йовчев

- Племенницата на Иван Драшков

- Аврам Иванов – директор на „Човешки ресурси”, който си чупи главата при пиянска оргия в ДАНС, бивш пожарникар

- Ралица, негова близка – сега е началник отдел в ДАНС

От РЗС обещаха, че в момента работят по операция „Мозъка”, чиято цел е да се извади каква информация има в ДАНС за Цветан Цветанов.”

Така и операция „Мозъка”, свързана с Цветан Цветанов не е огласена от Янето. По-късно той става близък до ГЕРБ и Борисов.

Afera.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.