Пропускане към основното съдържание

Проститутка твърди, че има клиенти от парламента (ВИДЕО)

Когато има акция на полицията срещу проститутки в София, имаше обаждания по телефона и ние не ходехме, затова мисля, че сигналът беше подаван от човек от вътрешното министерство.
Това разказа пред TV7 назовалата се като Вероника проститутка, която практикува платена любов от 15 години.  Имала съм и клиенти - политици, единият беше от парламента, на около 46-47 години, но не съм сигурна дали е бил семеен, но беше с турско име и в момента пак е депутат. Ходила съм в неговия мезонет, беше ми редовен клиент имах и много клиенти адвокати, разказа тя. Друг клиент беше депутат от политическа група, която вече не е в парламента, каза още Вероника.

Съпругът ми ме биеше, когато живеех в едно село край Криводол, затова реших да го напусна. Тя разказа, че един приятел на брат й, циганин, я е продал на сводник в София.

ВИДЕОТО МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК

Първият й собственик взел за нея 500 лева преди 15 години. Когато започнала занаята, плащала половината на сводника си, но бакшишите оставали само за нея. Първо работила на Лъвов мост, където ловяла клиентите си. Повечето от тях били добре възпитани и интелигентни хора.

На ден съм правила секс с 10-15 човека, призна Вероника. Според нея, това може да се издържи, ако човек се настрои да си върши работата.

В София с този бизнес се занимават много хора, те всички се отчитат на някой, каза Вероника. Тя е виждала сред своите колежки 15-16 годишни момичета, за които даже съобщила на полицията. Поисках да разбера кой е големият шеф, но ми казаха да не си пъхам носа, където не ми е работа, призна проститутката.

С помощта на таксиджия, Вероника се измъкнала от уличния секс, но попаднала на работа в елитен бардак и обслужвала ВИП клиенти в луксозен апартамент. Проститутката разказа, че сеанс с цена 60 лева за новите клиенти трае един час за стандартен секс. Ако клиентът е пиян и жената откаже секс, то сводниците я глобяват, твърди Вероника.

Проститутката била отвлечена през 2007 година, преди Коледа, когато попаднала на рецидивист. Той хвърлил око на пръстените й от злато, отвлякъл я с кола и я закарал в необитаема къща, където освен, че правил секс й прибрал украшенията, парите и телефона.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.