Пропускане към основното съдържание

Извънредно: 80 000 руска армия е готова да нахлуе в Украйна

Украйна e заплашена от пълномащабно нахлуване на нейна територия. На границата на страната се намира “ 80-хилядна групировка на въоръжените сили на Руската федерация“, заяви на пресконференция в Киев секретарят на Съвета за национална сигурност и отбрана (СНСО) Андрей Парубий.
По думите на Парубий, на границта с Украйна е дислоцирана „групировка на въоръжените сили на РФ“, в т.ч. и резерви.

Личният състав на тази групировка наброява повече от 80 0000 бойци и командири,  270 танка, боени бронирани машини – до 180, артилерийски системи – до 380, реактивни системи за залпов огън – до 18, бойни самолети – до 140, ударни вертолети – до 90, бойни кораби и катери – до 19″.

„От тях  на Северно Полеското направление има две групировки с обща численост до 8 000 души, 170 танка, 520 бойни бронирани машини, 120 артилерийски системи, до 40 самолета и до 20 вертолета. Тези групировка е в непосредствена близост до границата с Украйна и може да достигне до столицата Киев само за няколко часа.“, предупреди Парубий.

Подобни групировки, отбеляза той „има на Източно Слободското направление, на Южно Донецкото и Запорожкото направелние, в Краснодарски край и на територията на Приднестровската Молдовска република“.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.