loading...

понеделник, 3 февруари 2014 г.

Разсъблечени момичета и момчета от Видин, взривиха Фейсбук

Из Фейсбук започнаха масово да се разпространяват страници на разсъблечени момичета и момчета от Видин, които предизвикаха истински фурор сред свързаните с града хора, пребиваващи в социалната мрежа.

Само за нощ двете по-големи страници – “Селските пръчки на Видин” и “Селските пръчки на Видин 2.0″ направиха съответно над 1500 и над 1400 харесвания. Появи се дори и страница на име “Видински момчета”, която пък показва по-разголени момчета, които са споделяли снимките си в социалната мрежа. В страниците се вижда откровено провокативно съдържание, като създателите им явно са сваляли снимки от профилите на различни момичета и момчета от Видин, за да ги споделят с иронични коментари.

Според информацията на една от страниците, създателят й смята, че заради разголените момичета Видин “пропада”. Коментарите под всяка от снимките са унищожително иронични и подигравателни. Някои стигат до там, че отбелязват титулярите на снимката, за да разберат, че са били “изтипосани” в нарочната страница.

Много от харесващите тези страници откровено се забавляваха с оказвания социален натиск върху момичетата. Други пък бяха възмутени, че е възможно младите хора да се третират помежду си с такава доза анонимна омраза, и докато едни харесваха и споделяха, други масово докладваха до Фейсбук. Страниците като цяло провокираха разгорещените спорове “За” и “Против” тяхното съществуване.

Няма коментари :

Публикуване на коментар