Пропускане към основното съдържание

Силиконки се трепят за 60 лева на вечер

Призьорките от конкурса “Мис силикон” се пуснаха по кръчмите срещу скромния хонорар от 60 лв., пише “Телеграф”.Девойките се изявяват като еротични танцьорки и изкарват прехраната си по дискотеките в страната.
Шефката на конкурса “Мис силикон” Мариана Маринова първоначално отказа да даде точна цена за програмата на момичетата си.

“Това не е най-главното. Няма значение. Те са като другите нормални танцьорки. И ако една обикновена танцьорка взема 60 лв. на вечер, то и те са така. Демек пет момичета по 60 лв. на вечер, прави 300 лв. за програмата”, уточни Маринова. Блондинката категорично заяви, че не желае шоуто на нейните момичета да бъде сравнявано с това на Биляна Йотовска, тъй като и в програмата на новите силиконки преобладават крила и пайети. “Нямаме нищо общо с момичетата на Биляна и не желая да бъдем сравнявани по никакъв начин”, допълни Маринова.

Идеята момичетата да тръгнат по кръчмите, за да показват прелести, хрумнала на Маринова още по време на миналогодишния конкурс. “Истината е, че се сетих за това, след като видях на сцената транссексуалната Джулиана Джема. Това шоу, което тя направи с пилона и крилата, ми се видя много красиво и реших да го вкарам в нашата програма”, разказва блондинката. Тя допълни: “Истината е, че това е нещо съвсем нормално, тъй като повечето от момичетата са бивши или настоящи танцьорки”.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.