loading...

вторник, 14 януари 2014 г.

Силиконки се трепят за 60 лева на вечер

Призьорките от конкурса “Мис силикон” се пуснаха по кръчмите срещу скромния хонорар от 60 лв., пише “Телеграф”.Девойките се изявяват като еротични танцьорки и изкарват прехраната си по дискотеките в страната.
Шефката на конкурса “Мис силикон” Мариана Маринова първоначално отказа да даде точна цена за програмата на момичетата си.

“Това не е най-главното. Няма значение. Те са като другите нормални танцьорки. И ако една обикновена танцьорка взема 60 лв. на вечер, то и те са така. Демек пет момичета по 60 лв. на вечер, прави 300 лв. за програмата”, уточни Маринова. Блондинката категорично заяви, че не желае шоуто на нейните момичета да бъде сравнявано с това на Биляна Йотовска, тъй като и в програмата на новите силиконки преобладават крила и пайети. “Нямаме нищо общо с момичетата на Биляна и не желая да бъдем сравнявани по никакъв начин”, допълни Маринова.

Идеята момичетата да тръгнат по кръчмите, за да показват прелести, хрумнала на Маринова още по време на миналогодишния конкурс. “Истината е, че се сетих за това, след като видях на сцената транссексуалната Джулиана Джема. Това шоу, което тя направи с пилона и крилата, ми се видя много красиво и реших да го вкарам в нашата програма”, разказва блондинката. Тя допълни: “Истината е, че това е нещо съвсем нормално, тъй като повечето от момичетата са бивши или настоящи танцьорки”.

Няма коментари :

Публикуване на коментар