Пропускане към основното съдържание

Недоволни клиенти: Касиерките в "Кауфланд" ни карат да се чувстваме като престъпници

"Касиерките в "Кауфланд" ни карат да се чувстваме не като клиенти, а като престъпници. Поглеждат демонстративно в количките - това е голямо унижение, което го няма никъде в Европа, уж са немска верига". За това се оплака пред ПИК недоволен клиент на хранителния хипермаркет.
"Знам, че не е тяхна вината - задължават ги. Но управителите на тази верига трябва да разберат, че така губят клиенти. Нали имат охрана, защо карат касиерките да вършат нещо, което не им е работата!?", пита възрастен мъж, представил се за Петър.

Той е бесен, че жените зад касите го правят демонстративно. "Едва ли някой, ако краде, ще остави продукта в количката, глупаво е", разсъждава възрастният мъж, който е инженер по професия.

Друг неприятен момент за клиентите на веригата са лелките, които с машини за миене хвърчат, все едно са по новия участък на магистрала "Тракия". "Те са толкова нахални, изскачат между рафтовете с бясна скорост, даже си позволяват да ти крещят като мутри, че трябвало да се махнаш от пътя им! Това магазин ли е или картинг писта? Аз клиент ли съм или пешеходец? Да сложат пешеходни пътеки между щандовете, след като чистят по този начин магазина", разсъждава инженерът.

Петър твърди, че пазарува от веригата, защото му е най-близко. По принцип той е доволен от стоката, но намира кусур и в нея, "Кромид лукът им е под всякаква критика. Държат го на щандовете, все едно те са кофа за боклук. В повечето случаи е толкова скапан, че околко него летят малки мушици", ядосва се клиентът.


Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.