Пропускане към основното съдържание

Шокиращо! Мюсюлмани горят християни, живеещи в Нигерия! (ВИДЕО) +18

Нападения срещу християните в Нигерия продължава с повишена бруталност. Ужасяващ ислямистки атака 50 християни били изгорени живи.

Както бе обявено в медиите, убити над сто души в атентатите от 12 селища в щата Плато на Нигерия. Отговорност за атентатите възобновено ислямистка терористична организация Боко Харам.

Както бе потвърдено от няколко новинарски агенции, 50 християни, членове на Христовата Църква в селото след нападението MASEHE потърсили убежище в къщата на пастора, където те са били изгорени живи.

” Петдесет членове на църквата са били убити в сградата на църквата, където те скрили. Убит заедно с жена си и децата пастор“, каза Dakholom запознанства, министър и заместник-председател на Христовата църква в Нигерия.

” Нигерия се превръща в нови християни скеле. Боко Харам е убил стотици брутално християни, включително жени и деца“, заяви Джери Dajkst , от американска хуманитарна организация преследвани християни ” Open Door ” ( Отворени врати ), тяхната цел е да управлява целия нигерийски законите на шариата . ”

Някои нигерийските власти смятат, че членовете на мюсюлманската Фулани племе, което е населявало страната на Платон, за да помогнете Боко Харам в преследването на християните и за установяване на ислямско управление в страната.

” Аз не вярвам , че Боко Харам, от нищото, атакува села. Те не може да го направи без местна подкрепа и помощ “, заяви нигерийския съдебен съветник Innocent Čukuvuma.

Народът на Нигерия критикуват пасивността на правителството, и призова за по-голяма ангажираност в борбата срещу тероризма от Боко Харам.

Ajo Pastor Oritsejafor, президент на Християнската Асоциация на Нигерия, е поискал от Комисията по външните работи на Камарата на представителите на САЩ да обяви официално Боко Харам терористична организация, срещу която трябва да се борим в международен план.

” В Нигерия, има някои мюсюлмански екстремисти, които вярват, че Нигерия трябва да бъде ислямска държава, Боко Харам е органът, който ръководи група от хора. Нигерия е разделена на две мнозинство религия, християнството и исляма, не е възможно да ислямизиране Нигерия “, каза пасторът.


Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.