Пропускане към основното съдържание

Какво предизвика един порно клип

Автомобилът на 24-годишния Мариян Котев, който засне видеоматериала с голото момиче в дискотека „Авеню“ във Варна е бил подпален.
Освен че е получил множество обидии и заплахи по свой адрес относно видеото, което за броени часове беше разпространено както в социалните мрежи, така и от медиите, срещу него са предприети и наказателни акции като тази.
Мариян не е сигурен кой е автор на палежа, но предполага, че има връзка с голата Люба.
Той е понесъл и други удари, за които твърди, че отново са нанесени от момичето и компанията му.

Малко след инцидента в дискотеката и разпространения видеоклип, мъжът получил заявка за приятелство от непознато момиче в “Skype”. Започнали често да разговарят и той бил привлечен от нея, както и тя от него.



Накрая стигнали и до среща, но момичето започнало да го изнудва. Казала му, че ако не й плати 10 000 лева, ще го съди за изнасилване. Заявила и, че има доказателства. Той успял да се измъкне от така създалата се ситуация, но малко по-късно чисто новият му автомобил бил запален.
Като доказателство, мъжът притежава и снимка на запаления автомобил.

Видеото на Люба, която се съблече чисто гола в дискотеката можете да гледате тук.

Разказът на Люба защо се е съблякла чисто гола в дискотека, вижте тук.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.