Пропускане към основното съдържание

ЦСКА смаза Левски и на трибуните, събличай се бе

ЦСКА смаза Левски на терена с 3:0, но победата на "червените" фенове на трибуните бе повече от впечатляваща. Армейците имаха хореография, на която много европейски грандове биха завидели. Имаше песни и скандирания през цялото време в Сектор Г. От другата страна имаше по-сериозна подкрепа само в началото на мача. Накрая имаше само "синя" тишина!
Това изглежда логично на фона, че резултатът стана 3:0 само за десетина минути още през първото полувреме. Публиката на ЦСКА обаче винаги е била №1 и никога не е спирала да подкрепя своите любимци. Не става само със слагането на черната маска! Кого ще уплашиш? Май някой си е мислил, че от другия край на стадиона ще му видиш черната маска, е няма как да стане. Освен това, какво означава дрескод - черно? Отборът ти е в синьо, а пък ти ще ходиш в черно, защо да не би да си станал фен на Партизан Белград.

Да съблечеш един специалист, защото посрамил фанелката на Левски, без още да е започнал работа. А, защо футболистите на "сините" не се съблекоха. Да, навремето Гонзо си показа черните слипове, но днес левскарите трябваше да се събличат не след победа, а сред срамна и тежка загуба.

Да, Стойчо стана Тройчо, защото съдбата си знае работата. Подиграваха му се, че губил с 3:0 в Европа, но сега заши тройка на Левски. Един фен в Сектор А от където гледах мача каза - "на полувремето вече бях тръгнал да си съпонисвам мустака, който е от победата с 5:0 над Левски." Явно утрасите на ЦСКА очакваха през второто полувреме Левски да хване поне петела (5:0). Е това не стана сега, но с Тройчо и тази публика скоро може и да стане.

И накрая, но не на последно място помнете - Сектор Г, това си ти.

Николай Георгиев

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.