Пропускане към основното съдържание

Марионетката Венци Лаков пуснал данните за "Авиоотряд 28"

Чета и не мога да повярвам на тази гигантска манипулация за полетите на "Авиоотряд 28". В цифрите, които са написали, влизат всички полети на президентството, всички полети на НС, всички полети на военните и всички полети, с които изпратихме до Израел пострадалите от атентата в Сарафово.

Влизат полетите, с които извозихме руските туристи при проблема с "Алма тур", за да запазим добрите отношения и туризма в България, полетите на българските пожарникари, които прославиха България с професионализма си при пожарите в Израел и Русия, полетите, с които се спасиха животите на полицаи, артисти, отвлечени от пирати хора, с които се гасяха горски пожари и всичко останало... Факт е , че комисията на марионетката Лаков (бл. р. Венцислав Лаков депутат от Атака), дадена от БСП и ДПС на "Атака", не иска и бяга от това да сравни полетите с тези, направени от правителството на Тройната коалиция, ръководено от Станишев.

Не иска да разследва как бяха закупени еърбъсите и дестинациите на летенето им. Смея да твърдя, че така описани, че полетите са ми до Луната, Тройната коалиция на Станишев е летяла до Марс, Юпитер, Сатурн, Уран, Нептун, Плутон, взети заедно. Обещавам им, че когато ги свалим от власт, ще има анкетна комисия за това, за да могат българските граждани да сравнят кой къде е летял, по каква работа и да се види къде са летели те по скъпите курорти и дестинации. И в момента военните хеликоптери участват в снимането на филми, защото те не са военни, а са транспортни, само се водят като такива.

Бойко Борисов, Фейсбук

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.