Пропускане към основното съдържание

Новото потребителско общество в България

Стартиращ проект дава възможност на потребителите в България да намират бързо и лесно компания-изпълнител за своите нужди. www.tendle.net е адресът, на който само за няколко минути потребителите заявяват от каквa услуга се нуждаят, а регистрираните компании им предоставят своите най-добри индивидуални оферти.

Сайтът стартира официално едва преди 3 месеца, но вече има сключени сделки, доволни потребители и 4 награди от престижни бизнес конкурси в България, а броят на активните компании расте ежедневно.

7 часа и 20 минути са твърде много

Проучвания показват, че клиентите говорят със средно 6 компании, за да сравнят офертите на пазара, прочитат средно 18 мнения от клиенти в различни източници, търсят информация за търговците в интернет, съветват се с познати и приятели. Целият процес по избор на изпълнител отнема около 7 часа и 20 минути.
Информационните технологии вече позволяват това да се случва за по-малко от 5 минути. Tendle.net предоставя на своите потребители възможността да търси вместо тях изпълнители на повече от 100 различни услуги в над 10 индустрии.

Свят без компромиси

Стартиращият проект си поставя за цел да изгради място, където компромиси с цена и качество не са необходими, защото клиентът винаги получава идеалните за него оферти. От друга страна, моделът не толерира компаниите да работят на минимални или никакви печалби или да компенсират от качеството. Единственото, което трябва да направят, е да предложат най-добрите си условия на клиентите. По този начин и двете страни печелят и са доволни от сделката.

Системата разполага и с модул за рейтинг, чрез който клиентите да оставят оценка и обратна връзка за изпълнението на услугата. Чрез него потребителите спестяват време от търсене на мнения и отзиви в мрежата,  като в същото време служи и за коректив на компаниите.
Очакванията са, много скоро обществото в Tendle.net, да промени към по-добро моделът, по който се прави бизнес и се вземат решенията за покупка.

Бизнес възможности

Системата дава много бизнес възможности за компаниите, една от които е, самите те да бъдат в ролята на възложител и да намерят дистрибутори, подизпълнители и партньори. В процес на разработка е и част от дългосрочната стратегия на проекта - новаторски метод за финансиране дейността на компаниите, които използват платформата. Иновативната услуга ще даде възможност на компаниите да правят много сделки едновременно, без да бъдат притискани от липсата на оборотни средства.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.