loading...

вторник, 4 юни 2013 г.

Телевизията в Мексико засне НЛО да влиза във вулкан (ВИДЕО)

Държавната мексиканска телевизия Televisa излъчи интригуващи кадри, на които ясно се вижда как неидентифициран летящ обект влиза в гърлото на вулкана Попокатепетъл. Видеозаписът предизвика полемика между мексикански уфолози, които отдавна наричат вулкана “любимо място за НЛО”.

Записът е направен на 30 май в 20 часа и 38 минути местно време от специална камера, която учени са инсталирали, за да изследват вулканичната дейност. Светещите обекти се виждат съвсем ясно, както и влизането им във вулкана.

Според някои от експертите в тази област, на видеото е запечатано падането на метеорит, съобщава Huffington Post. Подобни явления около Попокатепетъл не се забелязват за първи път.

През октомври миналата година около вулкана е забелязан НЛО, чиято широчина според уфолози е била 200 метра, а дължината – повече от километър.

През 2004 година отново е записан НЛО, като този път обектите са били 11. Забелязани са от пилоти на преминаващ самолет,които 15 минути са ги преследвали, но безуспешно. Заснетото тогава бе определено от Министерството на отбраната на Мексико като “достоверен факт”.

Видеото можете да видите ТУК

БЛИЦ

Няма коментари :

Публикуване на коментар