Пропускане към основното съдържание

Телевизията в Мексико засне НЛО да влиза във вулкан (ВИДЕО)

Държавната мексиканска телевизия Televisa излъчи интригуващи кадри, на които ясно се вижда как неидентифициран летящ обект влиза в гърлото на вулкана Попокатепетъл. Видеозаписът предизвика полемика между мексикански уфолози, които отдавна наричат вулкана “любимо място за НЛО”.

Записът е направен на 30 май в 20 часа и 38 минути местно време от специална камера, която учени са инсталирали, за да изследват вулканичната дейност. Светещите обекти се виждат съвсем ясно, както и влизането им във вулкана.

Според някои от експертите в тази област, на видеото е запечатано падането на метеорит, съобщава Huffington Post. Подобни явления около Попокатепетъл не се забелязват за първи път.

През октомври миналата година около вулкана е забелязан НЛО, чиято широчина според уфолози е била 200 метра, а дължината – повече от километър.

През 2004 година отново е записан НЛО, като този път обектите са били 11. Забелязани са от пилоти на преминаващ самолет,които 15 минути са ги преследвали, но безуспешно. Заснетото тогава бе определено от Министерството на отбраната на Мексико като “достоверен факт”.

Видеото можете да видите ТУК

БЛИЦ

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.