loading...

четвъртък, 27 юни 2013 г.

Боклуци верно сте на всеки километър

Другари, действайте, че служба не остана! Или пък може би нямате време да се занимавате с народните проблеми при положение, че решавате неволите на вашите олигарси. Какво направи кабинетът "Орешарски", откакто пое властта - НИЩО!

Голи обещания и частично решаване на някои проблеми и то не в желания и необходимия размер. Обещаха, че ще вдигнат минималната работна заплата и увеличиха парите за майчинство. Да, ама това е крайно недостатъчно и изобщо не може да компенсира липсата на всякаква държавност. Е, то няма и как да е друго, защото Орешарски за всяко нещо трябва да пита Станишев, а той пък Доган, който да нареди на Места, а пък накрая и Волен да се съгласи. Това блокира много неща и не случайно никой не е гласувал на изборите за новата тройна коалиция в лицето на БСП-ДПС-АТАКА.

За пореден път волята на народа бе подменена и това бе направено но бесепарите. Сега те са получили партийна задача да плюят протестиращите и да ги изкарват лумпени. Бива ли така, другари! То бива, бива, ама цял бивол за мезе не бива, това знаете ли го, ако пък не то вземете и го научете.

През февруари протестиращите бяха активни и съвестни граждани, а сега са лумпени. Лумпени, лумпени, ама ще ви дръпнем купичката от софрата. Лумпени, лумпени, ама като сте опозиция пак при нас ще дойдете да плачете за подкрепа. Затова стига сте демонстрирали творческата си импотентност във Фейсбук, а направете нещо смислено, ако можете!

Николай Георгиев

Няма коментари :

Публикуване на коментар