loading...

четвъртък, 2 май 2013 г.

Да изхвърлим Рут Колева и Деян Донков от Къртицата

Заради пиянските и просташки изцепки бяха въведени нови правила в Къртицата. Зрителите ще имат възможност да гласуват със смс дали Рут Колева и Деян Донков трябва да останат или да напуснат Базата завинаги. Заради пиянското поведение на Рут Колева и махленското обиждане и ругаене на Деян Донков обаче е редно те да си заминат.

След среднощни забавления, при които певицата изпи доста алкохол, тя започна да се оглежда в едно от огледалата в Базата, зад които са поставени камери с цел да иска от продукцията бутилка вино. При това Рут Колева видя как един от операторите й показва среден пръст. Това накара Рут да потърси подкрепата на Деян Донков, който почна да обижда наред хората от екипа. Актьорът дори влезна да плува в басейна по голо дупе в знак на протест.

След това Донков започна да обяснява да дежурната редакторка, че "Рут има зад гърба си албуми, аз също имам разни неща зад гърба си" и затова не е нормално да им се показват средни пръсти. Най-голямото му желание в тази връзка се оказа да му доставят алкохол. Донков не прие обяснението, че е 5 часа сутринта и няма откъде да се намери алкохол. Той настоя да му донесат поне малко за пиене, ако ще да е "шишенце вино".

На провинилите се участници беше съобщено, че продуцентите могат да се възползват от правото си да ги дисквалифицират, но тази дилема ще решат зрителите на Къртицата. До вторник линиите за гласуване ще бъдат отворени, а резултатът от зрителския вот ще реши съдбата на Рут Колева и Деян Донков. Операторът обаче, който е показал среден пръст е уволнен без право да се защити.

Да напусне ли Деян Донков Къртицата?
Изпратете смс на номер 1744 с текст 21, ако желаете Деян Донков да си тръгне от предаването, за да го спасите да остане, изпратете смс с текст 22.

Да напусне ли Рут Колева Къртицата?
За да дисквалифицирате Рут изпратете смс на номер 1744 с текст 23, за да я спасите изпратете смс с текст 24.

Николай ГеоргиевНяма коментари :

Публикуване на коментар