Пропускане към основното съдържание

Да изхвърлим Рут Колева и Деян Донков от Къртицата

Заради пиянските и просташки изцепки бяха въведени нови правила в Къртицата. Зрителите ще имат възможност да гласуват със смс дали Рут Колева и Деян Донков трябва да останат или да напуснат Базата завинаги. Заради пиянското поведение на Рут Колева и махленското обиждане и ругаене на Деян Донков обаче е редно те да си заминат.

След среднощни забавления, при които певицата изпи доста алкохол, тя започна да се оглежда в едно от огледалата в Базата, зад които са поставени камери с цел да иска от продукцията бутилка вино. При това Рут Колева видя как един от операторите й показва среден пръст. Това накара Рут да потърси подкрепата на Деян Донков, който почна да обижда наред хората от екипа. Актьорът дори влезна да плува в басейна по голо дупе в знак на протест.

След това Донков започна да обяснява да дежурната редакторка, че "Рут има зад гърба си албуми, аз също имам разни неща зад гърба си" и затова не е нормално да им се показват средни пръсти. Най-голямото му желание в тази връзка се оказа да му доставят алкохол. Донков не прие обяснението, че е 5 часа сутринта и няма откъде да се намери алкохол. Той настоя да му донесат поне малко за пиене, ако ще да е "шишенце вино".

На провинилите се участници беше съобщено, че продуцентите могат да се възползват от правото си да ги дисквалифицират, но тази дилема ще решат зрителите на Къртицата. До вторник линиите за гласуване ще бъдат отворени, а резултатът от зрителския вот ще реши съдбата на Рут Колева и Деян Донков. Операторът обаче, който е показал среден пръст е уволнен без право да се защити.

Да напусне ли Деян Донков Къртицата?
Изпратете смс на номер 1744 с текст 21, ако желаете Деян Донков да си тръгне от предаването, за да го спасите да остане, изпратете смс с текст 22.

Да напусне ли Рут Колева Къртицата?
За да дисквалифицирате Рут изпратете смс на номер 1744 с текст 23, за да я спасите изпратете смс с текст 24.

Николай Георгиев



Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.