Пропускане към основното съдържание

Лудогорец стана шампион на България за втори пореден път!

Отборът на Лудогорец стана шампион на България за втори пореден път. Разградчани успяха да надиграят Монтата с категоричното 3:0 и след издънката на Левски срещу Славия (1:1) триумфираха с титлата за втора поредна година. Головете за гостите отбелязаха Дяков в 30-ата минута и Александров съответно в 68-ата минута и 76-ата.

Първото чисто положение в двубоя дойде в 21-ата минута, когато Ернандес излезе на чиста позиция, но стреля високо над вратата. 9 минути по-късно Дяков откри резултата за гостите, след като засече с глава едно центриране на Кишада. В 33-ата минута Кишада се отличи с нов пропуск за разградчани. В 37-ата минута неразбирателство в отбраната на гостите можеше да доведе до изравняване на резултата, но Стоянов успя с последни усилия да избие върнатата топка от Кайсара. Георги Костадинов пропусна две чисти положения за гостите в края на първото полувреме. Първо той излезе на чиста позиция, но Христо Иванов отрази удара му, а след това при добавката атакуващият футболист стреля неточно.

В 63-ата минута отборът на Лудогорец пропусна още едно положение. Жуниор Кишада излезе очи в очи с вратаря, но тръгна да подава към Мирослав Иванов и Христо Иванов спаси неговия удар. В 68-ата минута Михаил Александров се разписа на празна врата за 2:0, минути след като влезе в игра. В 76-ата минута Михаил Александров отбеляза второто си попадение. Той успя да прати топката в мрежата на Монтата с глава, след като засече едно центриране от ляво. В 78-ата минута Михаил Александров можеше да реализира хеттрик, след като подложи крак пред бранител на Монтана, топката тръгна да прехвърля Христо Иванов, но вратарят успя да я докосне и тя се отклони в гредата.

football24.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.