loading...

четвъртък, 9 май 2013 г.

Ученички предлагат секс срещу 50 лева, офертите се пускат във Facebook

Ученички от кюстендилски школа предлагат секс във Facebook срещу 50 лева, съобщи „Монитор”. Една от девойките е на 16 години и учи в професионална гимназия в града. В профила си в социалната мрежа момичето е качило снимки как се целува с други ученички и следват провокативни коментари под кадъра.

При виртуален флирт с доста по-голям мъж от нея тя разкрила, че вече има доста богат сексуален опит, като срещу сума от 50 лева била готова за полов акт. В чат разговора тя споделя още, че харесва по-големи мъже и няма проблем да прави секс, но уточнява, че това ще се случи срещу пари. Първоначално не обявява цена, а пита мераклията колко е склонен да плати. На въпрос участвала ли е в тройки отговорът е положителен. Освен стандартен полов акт била съгласна и на орален секс.

От разговора с 38-годишния ухажор става ясно, че момичето живее в едно от близките до града села и има връзки с мъже от няколко години. Според разследващи на такива неприлични предложения се съгласявали основно деца от бедни семейства и такива от малцинствата. Полицаи, разследващи уличната проституция, обясниха, че в социалните мрежи профили с предизвикателни снимки са си направили и голяма част от труженичките, работещи в столични клубове. През платформите за комуникация момичетата се запознавали с редица платежоспособни мъже, на които правели проучване според снимките които те споделят в мрежата, както и местата по света, където ходели на екскурзии.

Няма коментари :

Публикуване на коментар