Пропускане към основното съдържание

Ученички предлагат секс срещу 50 лева, офертите се пускат във Facebook

Ученички от кюстендилски школа предлагат секс във Facebook срещу 50 лева, съобщи „Монитор”. Една от девойките е на 16 години и учи в професионална гимназия в града. В профила си в социалната мрежа момичето е качило снимки как се целува с други ученички и следват провокативни коментари под кадъра.

При виртуален флирт с доста по-голям мъж от нея тя разкрила, че вече има доста богат сексуален опит, като срещу сума от 50 лева била готова за полов акт. В чат разговора тя споделя още, че харесва по-големи мъже и няма проблем да прави секс, но уточнява, че това ще се случи срещу пари. Първоначално не обявява цена, а пита мераклията колко е склонен да плати. На въпрос участвала ли е в тройки отговорът е положителен. Освен стандартен полов акт била съгласна и на орален секс.

От разговора с 38-годишния ухажор става ясно, че момичето живее в едно от близките до града села и има връзки с мъже от няколко години. Според разследващи на такива неприлични предложения се съгласявали основно деца от бедни семейства и такива от малцинствата. Полицаи, разследващи уличната проституция, обясниха, че в социалните мрежи профили с предизвикателни снимки са си направили и голяма част от труженичките, работещи в столични клубове. През платформите за комуникация момичетата се запознавали с редица платежоспособни мъже, на които правели проучване според снимките които те споделят в мрежата, както и местата по света, където ходели на екскурзии.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.