loading...

неделя, 28 април 2013 г.

БЗНС: Хляб няма! Предлагат ни зрелище!

През последните дни сблъсъците между двата мафиотски милиционерски клана породиха изключително грозни картини. Предизборната кампания падна в калта, - заяви председателят на БЗНС Николай Ненчев и добави: Обществото е залято от анонимни сигнали, записани очевидно незаконно и използвани крайно неморално, които обаче звучат ужасно правдоподобно!

Чуваме гласове на бивши премиер, министър и висш прокурор, които поставят под съмнение функционирането на институциите, разделението на властите и представят шуробаджанащината като неотменима част от нашето ежедневие. И всичко това е изказано на отвратителен, нецензурен език, възмути се Ненчев.

Целта на цялата тази какафония е очевидна: да се отвратят българските граждани от политиката, да бъдат убити гражданските инстинкти и най-вече - да се отклони вниманието им от катастрофалното положение, до което е докарана икономиката, аргументира се председателят на БЗНС.

Древното римско правило – народът да бъде държан в подчинение, като му се предлагат хляб и зрелища, обаче, този път няма да проработи. Защото за милиони български семейства хляб просто няма. Неплатените сметки се трупат върху празния хладилник. Хиляди малки бизнеси хлопват кепенци, а десетки хиляди млади и образовани хора напускат страната, изрази голямата тревога на БЗНС Николай Ненчев.

Така повече не може! На изборите на 12 май трябва да сложим край на олигархичната доминация в България, като отхвърлим партиите, които доказаха, че са марионетки на мафията, както и множеството новоизмислени проекти, призова Ненчев.

Няма коментари :

Публикуване на коментар