loading...

понеделник, 29 април 2013 г.

Изпълнява се таен план за свалянето на президента

Таен, задкулисен план е задействан за свалянето на президента Росен Плевнелиев от кръга около Бойко Борисов, Цветан Цветанов и компания, съобщи Afera.bg.

Както е видно и от къщата на Борисов в Банкя, и разузнаването му се отчита, според скандалния запис от срещата на Борисов, Мирослав Найденов и прокурор Николай Кокинов, в който лъсна отвратителната симбиоза между изпълнителна и съдебна власт.

Президентът Росен Плевнелиев е подложен на тотална атака от кръга на Борисов и тя христоматийно лъсва от поръчките, изпълнявани от медии и журналисти, които са под личен контрол на Борисов и Цветанов.

Миналата седмица в предаването на Любица Кулезич лидерът на РЗС Яне Янев, който е близък до щенията на Бойко Борисов, с тънка усмивка изтърва, че подготвят „импийчмънт на президента”.

Дни по-късно самият Бойко Борисов „нехайно” пусна лакмус, заявявайки, че ще стане президент и всички, на които дава автографи ще гласуват за него за да седне в президентския стол.

Борисов е напълно наясно, че повече никога няма да бъде вече премиер, без значение от резултатите на предстоящите параментарни избори.

Така, за поредното спасяване на Борисов чрез овладяване на висока властова позиция, влиза в ход задкулисно „активно мероприятие” за свалянето на президента Росен Плевнелиев, насрочването на нови президентски избори, в които Борисов се вижда като новият президент.

В същото време Росен Плевнелиев е все по-сам. Той чисти „къртиците”, но около него няма истински верни умни съветници, които да го предпазват от подлости и това се отчита от Борисов, Цветанов и компания – че го прави лесна „мищена”.

Afera.bg

Няма коментари :

Публикуване на коментар