loading...

сряда, 27 март 2013 г.

Лиляна Павлова била жената до Бойко Борисов

Архив Снимка: offnews.bg
Лиляна Павлова утешава Бойко Борисов в дома му в Банкя, след като той падна от власт, съобщи в. „Галерия“. Изданието уточнява, че информацията е била потвърдена от източници от ГЕРБ.

Още миналото лято Борисов сподели, че си има дама, но отказа да я назове. В интервю за светско списание той каза, че може, когато слезе от премиерския стол, "да си я вземе". Новината за връзката им се потвърждава и от публикувания от Агенция "ПИК" разговор между "Светлана и Оги". Вероятно това са гл. редактор и тогавашният издател на един от най-големите български вестници.

бб посегнал, така да се каже, и на Лиляна П.... момичето обаче се влюбило... и непрекъснато му праща СМС-и... които нашият приятел - много мъжки - чете на глас пред компанията си..., гласи част от разговора в скайпа между двамата, публикуван от "ПИК".

Той се е състоял през 2012 г. и съдържа доста скандални и пикантни теми, една от които е това, че и двамата са знаели кой ще бъде новият главен прокурор година преди да бъде избран. Разговорите разкриват нелицеприятната кухня на българската власт и нечистоплътната й симбиоза с медиите.

Според публикацията на в. "Галерия" преди да подаде оставка, Бойко Борисов си устройвал интимни срещи с Павлова на улица „Любен Каравелов“,  където държал апартамент, точно на ъгъла с „Граф Игнатиев“. Връзката им се задълбочила след президентските избори, когато Павлова седна в стола на Плевнелиев, твърди изданието.

Източниците на вестника твърдят, че освен сърдечното приятелство между двамата много добре се развило и бизнес партньорството им. Също както с Цветелина Бориславова Борисов съчетавал работата с удоволствието, сега това се повтаряло и с Лиляна Павлова. Комисионите за големите поръчки в строителството минавали през министърката, която ги предавала  лично на своя началник,  заделяйки част от сумата и за себе си, уточнява "Галерия".

Строежите текат както по линия на Министерството на регионалното развитие и благоустройството, така и на културното ведомство, което строи „българския Лувър“ и ремонтира голямо количество театри и музеи в страната.

www.glasove.com

Няма коментари :

Публикуване на коментар