Пропускане към основното съдържание

Бунтът режисиран от лаптопи до Радомир, Станишев давал награди

Младежи с лаптопи, настанени в луксозен хотел край Радомир, са режисирали протестите в Мрежата, още преди старта им на улицата. Червената завера с давност около месец и половина издал доволно почерпен младеж след купон с награди с лидера Сергей Станишев. Това разказа пред Дартс нюз жител на малкия град, който попаднал на информацията за случващото се в пустата местност съвсем случайно.

Според източника ни наставник на младите, които пишели на лаптопите си дори по време на обяд, е бил Кирил Добрев. Два пъти в седмицата групата пристигала в хотела (който в региона се свързва с имената на Божидар Данев и Румяна Балабанова), "с две бели бусчета", а веднъж била посетена и от председателя на БСП Сергей Станишев. Той раздал награди на младежите, а след щедра почерпка един от коментаторите в социалните мрежи се изтървал на неподходящо място: Ще бутаме правителството, България ще стане като дискотека - ще светва и ще угасва". 

Във фейсбук пък Стефан Иванов, бивш лидер на СДС-София и общински съветник в столицата, разпространи информация за лицата на протеста, която публикуваме без редакторска намеса:

Ангел (Че) Славчев.

https://www.facebook.com/angel.ce.14
-член е на политическата партия „Нова левица” до преди 2 месеца, като стана известен с активното си участие в протестите срещу проучването и добива на шистов газ.
– "Като кординатор на антишистовата кауза се занимавам с тяхното организиране" (в.Дума).15.12.2012: Избран за: „Координатор на младежкия клуб към Националното движение “Русофили”. Ангел Славчев пропагандира и разрешаването на марихуаната. Виден лидер на крайното левичарство с агресивни изяви от години насам. Беше сред хулиганите, които в нарушение на закона, поощрени от пасивното присъствие на полицията, организираха контрамитинг на митинг с искане за демонтиране паметника на съветската армия от центъра на София. Обърнете внимание на яростната му злоба срещу американци, „турчуля” и срещу…възрастните хора!

Янко Петров
https://www.facebook.com/ianko.petroff
Свързан със СИЛА...
Чест гост на телевизия СКАТ. 
Людмила Манова
https://bg-bg.facebook.com/ludmila.manova
организатор на протеста в Благоевград.
Тя е регионален координатор на граждански съюз „СИЛА”.
http://novinite.bg/articles/30379/Lyudmila-ot-Blagoevgrad-na-Kongresa-na-BSP-Pokajete-che-ste-na-stranata-na-horata
Людмила Манова от Благоевград участва в 48-ия Конгрес на БСП в НДК.

Дончо Дудев
https://www.facebook.com/doncho.dudev
е от НОВА СИЛА. Един от главните организатори. Активист е на гражданското движение “Протестирай”. Мениджър в месарска фирма, очевидно в добро материално положение.
Той твърди, че е професионален мениджър на протести!
http://www.regal.bg/show.php?storyid=1204046
- Откога и защо произвеждате колбаси от конско месо?
НОВА СИЛА http://novasila.org/
председател: Антон Георгиев Сираков. http://www.skat.bg/products.php?type=5&genre=2 http://novasila.org/flag.png
Статии в сайта:
-Защо НОВА СИЛА подкрепя Путин.
-Всички българи – на референдум! И да гласуваме с „ДА”!

Мариана Христова
професионален борец срещу всичко западно. В едно радиопредаване ни осветли, че като притежателка на експертиза по протести консултира протестиращите.

Иван Петров (Варна), основно образование, Футболист, с криминални прояви, бивш кандидат за кмет на Варна, близък до лицето Борислав Гуцанов. Бивш футболист и треньор на “Спартак” /връзка с футболните ултраси с камъните и пиратките/. Национален състезател хванат да краде дънки на лагер в Уелс, изключен за това от националният отбор и от БКП! На местните избори през 2007г. той е бил включен в листата за общински съветници на Обединения блок на труда, а през 2011 е бил кандидат за кмет и водач на листата на Българската национално-радикална партия често подкрепящи БСП.

Официалната позиция на БСП е, че подкрепя протестите, но не ги е инициирала! Всичко е започнало от цените на тока. Има нещо вярно! Но, има невидими течения и познати кукловоди!, пише Иванов.

dartsnews.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.