loading...

сряда, 13 март 2013 г.

Марин Райков е бил агент на РУМНО, мръсната истина за служебното правителство (ВИДЕО)

Изборът на Марин Райков за премиер означава само едно - старото правителство остава на власт. Всички знаем, че назначаването на Марин Райков за зам.-външен министър преди три години и половина стана  по чисто политически причини.
Самият министър-председател тогава Бойко Борисов се похвали, че се е спрял на Райков тъй като през цялата предходна 2008 г. и до средата на 2009 г. Райков, като служител на министерството на външните работи в нарушение на закона за държавния служител в нарушение на закона за дипломатическата служба е бил негов външен неофициален консултат по външно политическите проблеми на Балканите. Това заяви журналистът Велизар Енчев по телевизия СКАТ.

Политологът Антон Тодоров заяви пред СКАТ, че Марин Райков е бил секретен сътрудник (агент) на РУМНО - тоталитарното военно разузнаване на комунистическа България преди 10 ноември. Това е абсолютен скандал и доказателство, че инструкторът от отдел "Военно-административен" на ЦК на БКП Стоимен Стоименов, който е съветник по националната сигурност на Росен Плевнелиев е сивият кардинал, който кадрува на върха на държавата. В служебния кабинет има няколко изключително скандални фигури.

Новият транспортен министър е брат на скандалната бивша областна управителка на Ямбол от ГЕРБ, сега посланик в Хърватия - Таня Димитрова. Министърът на земеделието е бил допреди две години общински съветник от БСП в Стара Загора. Вицепремиерът Екатерина Захариева е била дясна ръка на скандалния министър от тройната коалиция Джевдет Чакъров, като директор на дирекция "Правна" в МОСВ, допълни политологът.

2 коментара :

  1. Апостолов, ти идиот ли си или се правиш на такъв? как какво - няма място сътрудник на съветското ГРУ-РУМНО начело на България.

    ОтговорИзтриване