Пропускане към основното съдържание

Стартира най-модерният агрегатор на новини



От днес официално стартира Flip.bg, най-модерният агрегатор на новини в България. Flip.bg е нов медиен проект, който има за цел да събере на едно място всички новини от множество електронни и печатни издания от България. Flip.bg демократизира медийното пространство и процесът на споделяне на информацията чрез принципите на избор, безпристрастност и бързина.

Новините на Flip.bg се избират чрез специално изработен алгоритъм, който работи на принципа на “паяк” и събира всички новини от предварително зададени източници. С Flip.bg ще имате уникална възможност да прегледате актуалните новини, да видите как те са отразени в различни медии и да стигнете до източника на информация само за няколко секунди.
Flip.bg, зачита авторските права на източниците си. Flip.bg представя само заглавие, снимка и фрагмент от новината. За да прочитете цялата новина системата автоматично ви прехвърля към оригиналния източник на информация. По този начин Flip.bg пренасочва потребителите към предпочитаните от тях медии.
Flip.bg дава възможност на потребителите си само за няколко секунди да придобият една цялостна картина на това как е отразено дадено събитие в множество медии.
Flip.bg представя новините чрез социалните мрежи Facebook и Twitter, което увеличава популярността и четивността на авторските материали.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.