loading...

сряда, 6 март 2013 г.

Стартира най-модерният агрегатор на новиниОт днес официално стартира Flip.bg, най-модерният агрегатор на новини в България. Flip.bg е нов медиен проект, който има за цел да събере на едно място всички новини от множество електронни и печатни издания от България. Flip.bg демократизира медийното пространство и процесът на споделяне на информацията чрез принципите на избор, безпристрастност и бързина.

Новините на Flip.bg се избират чрез специално изработен алгоритъм, който работи на принципа на “паяк” и събира всички новини от предварително зададени източници. С Flip.bg ще имате уникална възможност да прегледате актуалните новини, да видите как те са отразени в различни медии и да стигнете до източника на информация само за няколко секунди.
Flip.bg, зачита авторските права на източниците си. Flip.bg представя само заглавие, снимка и фрагмент от новината. За да прочитете цялата новина системата автоматично ви прехвърля към оригиналния източник на информация. По този начин Flip.bg пренасочва потребителите към предпочитаните от тях медии.
Flip.bg дава възможност на потребителите си само за няколко секунди да придобият една цялостна картина на това как е отразено дадено събитие в множество медии.
Flip.bg представя новините чрез социалните мрежи Facebook и Twitter, което увеличава популярността и четивността на авторските материали.

Няма коментари :

Публикуване на коментар