loading...

неделя, 17 март 2013 г.

Еротичната Калина вее знамето на BG протестите

Национално движение "Грамада" ще бъде регистрирано утре във Варненския съд, съобщи varnautre.bg. Инициатори са неколцина от протестиращите, напуснали Обществения съвет. Според тях исканията на останалите в него не са достатъчно радикални. Сега комитетът "Грамада" заседава също в Младежкия дом, но в зала под тази на Обществения съвет. Учредители на "Грамада" са около 15 човека.

Сред тях са гласовитата пенсионерка Маргарита Атанасова, която след скандал с Кънчо Бонев си тръгна от Обществения съвет заедно с цялата му документация,  и операторът Теодор Николов, около чийто запис от митинга на 17.02.2013 се разрази скандал миналата седмица. Останалите членове на ръководството и активни учредители бяха подредени около Теодор по време на включванията му от Варна в предаването на Милен Цветков в четвъртък, посетено на записите с Пламен Горанов на митинга.

Основен инициатор на създаването на "Грамада" е екоактивистката Калина Павлова - бивш кандидат за кмет на партия "Зелените". Тя участва във всички заседания на "Грамада", но официално засега е само симпатизант на НПО-то. Самата Калина цъфна преди време на два порно-клипа, качени в YouTube, озаглавени „Предизборна програма” и „Избори 2011.

Няма коментари :

Публикуване на коментар