loading...

сряда, 6 февруари 2013 г.

Нашенки пъшкат по скайпа за долар на минута

Скайп е на път да вземе хляба на еротичните телевизии. Създадената за евтини телефонни разговори програма вече е сред основните доставчици на онлайн сексуслуги, като родното интернет пространство е пълно с оферти към българки да пъшкат и да се разсъбличат по интернет срещу долар на минута, пише Телеграф.

От толкова тръгва услугата.Нашенките, които си докарват допълнителен приход по този начин, вече са цяла армия. Еротичните агенции, набиращи желаещи, им обещават среден доход от поне 2 бона на месец. Някои от кибертруженичките твърдят, че успяват да си докарат понякога и по 250 долара на ден.

Най-често еротичните агенции набират кандидати, като им предлагат солени хонорари в сайтове за работа и форуми. Парите се взимат за пъшкане по няколко часа през уеб камератаот вкъщи. вече десетки нашенци са се регистрирали из международни сайтове за онлайн секс. В някои от порталите дори се създават отделни директории за българите.

Така посетителите от държави, предимно от Арабския свят и Азия могат веднага да кликват върху профила им и да им споделят интимните си мераци.

Няма коментари :

Публикуване на коментар