loading...

вторник, 12 февруари 2013 г.

Извънредно! ATAKA нахлу в сградата на ЧЕЗ

Лидерът на АТАКА Волен Сидеров и народни представители от парламентарната група на АТАКА нахлуха в централата на ЧЕЗ на ул. „Г. Раковки“ 140 в столицата.

Броени часове след като патриотите протестираха пред сградата на ДКЕВР, заради високите сметки за ток, бе спрян токът в централата на партията на ул. „Врабча“ 1, както и сградата, където се намират телевизия „Алфа“ и вестник „Атака“ на площад „Славейков“.

В продължение на час се опитвахме да се свържем в кол центъра на ЧЕЗ. Най-накрая служителка оттам отговори, че били знаели за проблема, но не могат да се ангажират със срокове за пускането на тока. Освен това отказаха да ни обяснят има ли аварии и какво точно се случва, че няма ток в центъра на София повече от час.

Ангел Шопов, служител в ЧЕЗ, избяга от въпросите на АТАКА

Това наложи телевизия „Алфа“ да спре излъчването си за кратко, поради изчерпване на тока в UPS системите.

Водени от Волен Сидеров депутати от АТАКА отидоха лично до ЧЕЗ, за да разберат какъв е проблемът. Служители обаче не пожелаха да коментират нищо и да разяснят има ли авария или спирането на тока е тенденциозно. Националистите не бяха допуснати и до горните етажи, където се помещават офисите на ръководството на ЧЕЗ.

Докато атакистите бяха окупирали входа на сградата, служителите на ЧЕЗ се опитаха да избягат през гаража.

vestnikataka.bg

Няма коментари :

Публикуване на коментар