loading...

неделя, 23 декември 2012 г.

Уволняват секси служителки

Терор към секси служителките. Съдът в Айова не уважи делото на стоматологична помощничка, която твърдеше, че е изгонена от работа, защото е много секси. С единодушно решение съдът постанови, че стоматологът не е нарушил законите, като е прекратил договора на сътрудничката си, която неговата съпруга смятала за заплаха за брака им.

Стоматологичната помощничка Мелиса Нелсън работела за стоматолога Джеймс Найт повече от 10 години и никога не е флиртувала с него, според свидетели по делото.

По време на процеса обаче стоматологът разказа, че няколко пъти е правил забележки на Мелиса, че тоалетите й са прекалено тесни, че разкриват прелестите й и че го разсейват.

В хода на процеса стана ясно, че през 2009 г. стоматологът и сътрудничката му започнали да разменят съобщения по мобилните си телефони, като в едно от тях Найт дори попитал Мелиса колко често тя стига до оргазъм. На този въпрос Мелиса обаче не отговорила.

Същата година съпругата на Найт попаднала на тази "мобилна" кореспонденция и поискала от половинката си да прекрати договора на сътрудничката си, защото тя застрашавала брака им. Стоматологът го направил в началото на 2010 г., но Мелиса се обърнала към съда с аргумента, че не е направила нищо нередно и че ако е била мъж, а не привлекателна жена, нямало да я споходи подобна съдба.

Vsekiden.com

Няма коментари :

Публикуване на коментар