Пропускане към основното съдържание

"С лице към хората" заля централната част на Пловдив

Инициативата "С лице към хората" вече пети месец е фактор в медийното присъствие в безплатните издания, които от 2009 г. трайно се настаниха у нас. Вече втори ден над 2400 броя от безплатното издание на движение "СДС Възраждане" се раздават от Пловдив, през Хасково, област Еврос в Гърция и Свиленград.

Печатният продукт първо бе четиво №1 в центъра на Пловдив. Първи от изданието на дизайнера Георги Пашев получи кмета на града инж. Иван Тотев, както и някои от директорите на дирекции в местната управа. Протестиращи срещу ниските пенсии също си взеха от изданието, като обявиха пред екипа на вестника, че напълно подкрепят справедливите искания на Искрев и останалите демократи. Както е известно вече от няколко месеца  движение "СДС Възраждане" организира подписка в интернет, а от два дни и чрез вестника си, за да има музей в подземието на общината, който да представя болшевишката диктатура в периода 1944 - 1988 година.



Чевръсти магазинери поставиха вестници на свободните и демократични люде от града на Тракия на щендерите си, така наравно с другите ежедневници грейна и изданието на сините от Пловдив.

Ангел Калоянов, Георги Пашев и Иван Искрев показаха, че са ключов фактор в правенето на регионалната политика, заяви пред нас 67-годишният върл демократ Петър Хаджипетев. Нека Ви припомним, че вестника стартира първо в Хасковска област, където бяха издадени 3 издания, както и два листови A3 формата, част от в-к Бизнес седмица. Последният се чете от два месеца от клубовете на СДС в 21 български града, както и от българите в гръцката област Еврос.

Десетки пловдивчани твърдо подкрепят фондация "Торос ВИТ" и движение "СДС Възраждане" за оформяне на музей, представящ репресиите на тоталитарните служби преди 1989 година. Подобни експозиции има в бившата ГДР, Чехия, Полша и Унгария. Само в България липсва подобно място, което да напомня на поколенията за мрачните дела на болшевиките и настоящите им наследници от БСП.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.