Пропускане към основното съдържание

Четирима цигани пребиха до смърт 79-годишен мъж

Четирима цигани пребиха до смърт 79-годишен мъж, живеещ в село Градище. От пресцентъра на МВР съобщават, че в полицията в Севлиево е подаден сигнал за открит починал жител на селото. Тялото е било намерено в къщата, в която възрастният мъж живеел сам.



Постепенно, като водеща се очертала версията за грабеж, а полицейските служители свили кръга на заподозрените до четирима мъже от с. Върбовка, общ. Павликени, всички криминално проявени и осъждани за кражби, отбелязват от МВР.
Трима от тях - К. В. на 39 г., Г. В. на 43 г. и 24-годишният А. Я. са задържани, малко след което направили пълни самопризнания.

След претърсвания в домовете им са намерени веществени доказателства за извършеното тежко престъпление.
Според направените самопризнания, тримата цигани решили да ограбят възрастния мъж, за когото допускали, че разполага с пари. Проникнали в дома на жертвата през прозорец, в нощта на 6 срещу 7 ноември. Фактът, че не успели да открият пари, ги вбесил. Те завързали мъжа и му нанесли жесток побой. След това се оттеглили обратно към с. Върбовка.

Мъжете са задържани за 72 часа, като предстои да им бъде наложена постоянна мярка. Повдигнати са им обвинения по чл. 199, ал. 2, т.1 от НК (за грабеж, придружен с тежка или средна телесна повреда, от които е последвала смърт). За това престъпление предвижданото от закона наказание е лишаване от свобода от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.