Пропускане към основното съдържание

Защо така господин кмете!

Кметът на кв. Църква Румен Петров (ГЕРБ) миналата седмица е присъствал на събрание на партийната организация на БСП в Църква, с молба за подкрепа за отпускане на повече пари за кметството. Не мога да не се въздържа да задам няколко въпроса, а пък кой знае, може и да си намерят отговорите някъде тук.


1. Бюджетът за населените места се гласува от Общинския съвет на Перник, където мнозинство са съветниците на ГЕРБ, защо тогава кмета ходи да иска помощ от местната партийна организация на БСП?

2. Обяснил на всеослушание на присъстващите, че по време на предизборната кампания е работел за Росица Янакиева, тогава кой е работил за кандидата на ГЕРБ Ирена Соколова? Мога да задавам и още риторични въпроси, но спирам до тук, защото предпочитам да задам въпрос, който вълнува мен и още много други хора. След като си позволява да прави такъв мащабен външен ремонт на сградата на кметството, която категорично не бе от най-пострадалите от трусовете, явно са му отпуснали пари, все пак.

На мен ми е по-интересен и важен отговорът на въпроса, кога най-после ще направи ремонт на зейналите ями по улиците на квартала, а до тогава стотиците жители на квартал Църква къде да ходят да искат пари за ремонтите на автомобилите си, господин Кмете?!

Станислава Генадиева, Фейсбук

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.