loading...

събота, 20 октомври 2012 г.

Защо така господин кмете!

Кметът на кв. Църква Румен Петров (ГЕРБ) миналата седмица е присъствал на събрание на партийната организация на БСП в Църква, с молба за подкрепа за отпускане на повече пари за кметството. Не мога да не се въздържа да задам няколко въпроса, а пък кой знае, може и да си намерят отговорите някъде тук.


1. Бюджетът за населените места се гласува от Общинския съвет на Перник, където мнозинство са съветниците на ГЕРБ, защо тогава кмета ходи да иска помощ от местната партийна организация на БСП?

2. Обяснил на всеослушание на присъстващите, че по време на предизборната кампания е работел за Росица Янакиева, тогава кой е работил за кандидата на ГЕРБ Ирена Соколова? Мога да задавам и още риторични въпроси, но спирам до тук, защото предпочитам да задам въпрос, който вълнува мен и още много други хора. След като си позволява да прави такъв мащабен външен ремонт на сградата на кметството, която категорично не бе от най-пострадалите от трусовете, явно са му отпуснали пари, все пак.

На мен ми е по-интересен и важен отговорът на въпроса, кога най-после ще направи ремонт на зейналите ями по улиците на квартала, а до тогава стотиците жители на квартал Църква къде да ходят да искат пари за ремонтите на автомобилите си, господин Кмете?!

Станислава Генадиева, Фейсбук

Няма коментари :

Публикуване на коментар