Пропускане към основното съдържание

Защо гащите на Памела са по-важни от футбола

Вчера се прибирах около 22 ч. 10 минути по-рано беше приключил епизодът на ВИП Брадър, в който влезе Памела Андерсън. За 500 метра видях петима, които говореха по телефона. Двама от тях казваха на приятелите си горе долу следното: „Е сега гледах ВИП Брадър. Тази Памела Андерсън...”


Въпросът защо Нова телевизия и продуцентите дават 300 000 лв на Памела за три дни пъчене на цици е безсмислен. Решили са, дават ги. Те са частници, могат да правят каквото искат с парите си. Но има смисъл да се запитаме защо им е по-изгодно да ги харчат за една руса ... с големи ... отколкото за футболните мачове. Първо, защото българите умират да гледат под чаршафите на другите, били те уж ВИП-ове или обикновени комшии. Втората причина е, че Памела е бизнес продукт. Суровина, благодарение, на която се надяват да продадат продуктите си. Друг е въпросът дали ще го постигнат с глупави задачи като „Фънки, прави се че не познаваш Памела Андерсън”, „Бони, кажи на Владо Данаилов, че любимият ти министър на културата е Вежди Рашидов” или мазненето на Ники Кънчев на русата ... с големите ... и още по-малоумните въпроси „Какво знаеш за България” и „Застраховани ли са ти гърдите”. В момента, когато застарялата, но секси Памела излезе от къщата, рейтингите рязко ще паднат наполовина. Но в първите три дни ВИП Брадър го гледат 1 млн. зрители и непрекъснато говорят по телефона, скайпа или фейсбук за това.

Памела струва 300 000 лв, но със сигурност продуцентите ще си ги върнат. За българския футбол им искат поне 3 млн. и после отделно трябва да харчат за излъчването на мачовете. С "продукта" футбол тези пари няма шанс да се върнат. По-скоро спасителката ще пусне на Фънки.

Памела е бизнес продукт, който се продава много добре, защото собствениците му знаят точно колко струва. И като го купиш, получаваш каквото искаш. Българският футбол не е продукт, а спукана топка. Собствениците на клубовете не искат да разберат, че и играта трябва да стане продукт. Че когато телевизиите им дадат 10 млн. лв., очакват да има къде да си сложат камерите. Да получат нормална зона за пресконференции, не от тавана да тече вода. Искат по стадиона да не летят ламарини. А, и да не се знае резултатът на три от осемте мача два дни предварително.

Докато това не стане, няма да гледаме футбол по телевизията. Ще гледаме как фалшивите ни звезди си простират гащите по телевизията.

Цветан Ламбрев

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.