Пропускане към основното съдържание

Извънредно: Летящи чинии над Благоевград

Шест светещи обекта прелетяли снощи над Благоевград, твърдят очевидци.
Необичайното явление било забелязано към 20:15 часа снощи. Точно над село Бистрица се появили първо три светещи в червено обекти във формация „триъгълник“.



Над „Заева поляна“ те направили плавен завой, отправяйки се в посока Пирин планина. Над село Марулево обаче те просто изчезнали.

Веднага след това в небето над хижа „Македония“ се появило четвърто светещо тяло, следвайки пътя на първите три. То изчезнало на същото място. След него се появили още две.

dartsnews.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.