loading...

вторник, 11 септември 2012 г.

Гимнастичка проституира в Германия

Скандал избухна в Румъния с бившата спортна гимнастичка и сребърна медалистка от световното първенство през 2003 година Флорика Леонида. 25-годишната вече бивша спортистка работи като елитна проститутка в Германия. Румънският вестник "Канкан" разкрива, че Леонида се подвизава под псевдонима Ина в "Еротикпарк-Улм" в Нойе-Улм.


Никой в родината й не е бил запознат с двойнствения живот, който водела. Семейството й е мислело, че в Германия дъщеря им работи като фитнес инструктор. И така докато не излезли нейни еротични снимки в изданието.

"Срамувам се! Заради всичко това ще трябва да започнем нов живот. Вероятно в Канада, където живее брат ми", цитиран е от вестник "Либертетеа" бащата на бившата гимнастичка Георге.

След като през 2007 година слага край на спортната си кариера, Флорика се мести в Германия, където в Инголщадт започва работа като фитнес инструктор. Според медиите в Румъния тя изпаднала във финансова криза, заради което била изхвърлена на улицата. Нейна сънародничка обаче й подала ръка и я е убедила да заработва като проститутка.
В момента Ина, както я познават клиентите й, е на почивка. "Сега съм на почивката с моето съкровище. Няма да коментирам нищо", цитирана е тя от "Либертетеа".

БЛИЦ

Няма коментари :

Публикуване на коментар