loading...

понеделник, 10 септември 2012 г.

Нов педофил в "Атака"

Активистът на "Атака” Станимир Тодоров е замесен в педофилски скандал свързан със сайта ask.fm, писа БЛИЦ. Популярният сайт представлява нещо като анонимен лексикон с възможност за видео отговори. В него потребителите станаха свидетели на потресаваща гавра с момиченце и момченце.

Педофилът ги карал да се събличат пред камерата, да се докосват по интимните части и да имитират полов контакт. Извратенякът задава перверзни въпроси на момиченцето, предлага му да правят секс, но за щастие двамата са в различни градове и на този етап това е спряло да се случи нещо по-лошо.

Социалната мрежа "Фейсбук" буквално изригна в потрес от видяното, линкове се разпращаха от приятел на приятел и извършителят бе идентифициран като Станимир Тодоров, активист на партия „Атака”.

Това е втори подобен случай с активисти на националистическата партия, след като преди време депутатът Владо Кузов бе осъден за педофилия. По сведения на други потребители от "Фейсбук", Станимир е публикувал клиповете по стената на профила си.


Няма коментари :

Публикуване на коментар