loading...

четвъртък, 30 август 2012 г.

Педофил жестоко изкорми ученик на улицата

Педофил наръга жестоко на улица ученик, чиито вътрешности са висели от стомаха след атаката. 47-годишният Гарет Френч е нападнал момчето, което не познавал, с нож за хляб, след конфронтация с бащата на момиче, което експлоатирал сексуално, съобщи “Дейли Мейл”.

След атаката 17-годишното момче е паднало на земята, обляно в кръв, но е успяло да повика помощ благодарение на мобилния си телефон. Нападението е извършено на 18 февруари в британския град Абърдеър. Тийнейджърът е подложен на четиричасова операция за възстановяване на неговия черен дроб, дебело черво и други вътрешни органи, стана ясно в съд.

Френч бе осъден на 12 години затвор вчера, след като призна за уличното нападение и сексуално насилие върху 13 годишно момиче. В съда стана също ясно, че Френч се е въоръжил с кухненския нож, след конфронтация с бащата на малко момиченце в дома му. По-късно той напуснал набързо дома си и видял 17-годишната си жертва, която наръгал три пъти в областта на корема.

Съдът разбра още, че момичето е било многократно изнасилвано от Фречн, когато го навестявало, за да вижда неговите домашни животни.

Няма коментари :

Публикуване на коментар