Пропускане към основното съдържание

Бербо преметна Фиорентина и Юве, избра Фулъм

За 12 часа Димитър Бербатов се превърна в най-мразения човек на италианския футбол. В един и същи ден той намигна на Фиорентина, накара феновете на Ювентус да мечтаят и накрая избра Фулъм по семейни причини. Това пише италианският La Gazzetta dello Sport по повод драмата с трансфера на българина.

Медиите на Апенините разказват драматично как в сряда Бербо е излетял за Флоренция с билети, платени от Фиорентина, за да мине на медицински преглед и да подпише 3-годишен договор с виолетовите. По пътя обаче бил „отвлечен“ с оферта от Ювентус и така и не кацнал в Тоскана.

Вечерта българинът се очакваше в Торино, където да подпише договор за 2,7 млн. евро на година. Той дори обяви във фейсбук страницата си: „Всичко се свърши. Да живее Юве!“. По-късно обаче изтри написаното, а италианските медии съобщиха, че в последните секунди отново е променил решението си. Заради семейството си Митко е предпочел да каже „да“ на Фулъм и се връща в Лондон.

Междувременно Фиорентина излезе с изпепеляващо изявление по адрес на българина. В официалния сайт на клуба се съобщава, че трансферът окончателно се е сринал, въпреки че е имало подписан договор с Манчестър Юнайтед и устно споразумение с футболиста. Клубът изразява възмущението си от „необичайното и арогантно поведение на други клубове, които нямат нищо общо с честната игра и спортни етика, които отиват дори отвъд пределите на справедливост“.

„Относно играча, въпреки неговите характеристики и качества на терена, ние сме щастливи, че той не дойде във Фиорентина. Бербатов не заслужава нашия град, не може да носи нашата фланелка и ценностите ни“, се казва в изявлението.

Италиански фенове пък напълниха фейсбук профила на Митко със злобни коментари, обиди и проклятия.

dartsnews.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.