loading...

вторник, 21 август 2012 г.

Стриптийз под открито небе в центъра на Перник

На стриптийз на живо се натъкнали минувачи през центъра на Перник в събота около полунощ. Запячите на шоуто, предназначено за млад мъж на около 22-23 години, споделиха и за секс сцени по време на разгорещеното изпълнение. “Подаръкът” бил сервиран на мъжагата пред “Струма”. Като детайл от сюрприза, мацката в предизвикателно бельо, което по сценарий по-късно било свалено, дори поляла себе си и в случая партньора си със скъпо уиски.

С горещото време и по-млади и по-стари перничани явно стават подвластни на кипящите хормони или на модата и се отдават на подобни “блаженства”. Вчера в социалната мрежа Фейсбук дори лъснаха снимки на бивш полицай в компанията на стриптийзьорки по повод рождения му ден.
В механа “Кракра” са “гостували” по поръчка над 10 танцьори и танцьорки. В заведението за момински партита са играли стриптийзьори, повече са поръчките на разсъблечени гърли за мъже, а най-много досега са случаите на “гостуване” на кючекини за рожденици.

Според запознати с подобни шоу-програми, кръшните и с дрънкащи одежди грации взимат по 100 лева за няколко танца, но с изричната уговорка да не се пипат телата им. При допир и други мераци – цената е с допълнително договаряне, допълниха присъствали на частни изпълнения. В някои от представленията, стриптийзьорките са поръчвани от съпругите и гаджетата на празнуващите мъже.

На уше на пернишка сватба е свирил Гъмзата, също пред булка и младоженец и на партита за рождени дни са пяли Преслава, Константин, Камелия, Борис Дали.

gradski.org

Няма коментари :

Публикуване на коментар